GROUP A tijdens Dag van de Architectuur: Rotterdam, Utrecht en Amsterdam

by Rosanne van Tilburg on June 18, 2015

GROUP-A_DvdA_Smederij-Amsterdam_De-Rotterdam_Forum-Utrecht-2 GROUP A tijdens Dag van de Architectuur, vlnr: Gemeentekantoren in De Rotterdam, Het Forum Stationsgebied-West Utrecht en de Smederij-NDSM Amsterdam

 

De gemeentekantoren, in de middelste toren van De Rotterdam zijn open voor bezoekers tijdens de Dag van de Architectuur Rotterdam op zaterdag 20 juni. Wie wil kan met een gids mee voor een rondleiding door de gemeentetoren, ontworpen door GROUP A en Studio Makkink & Bey.

Klik hier voor meer info over de rondleidingen door De gemeentekantoren in De Rotterdam.

Ook in Utrecht zijn we aanwezig op zaterdag 20 juni tijdens de Dag van de Architectuur. Adam Visser van GROUP A geeft een lezing tijdens de Architectenestafette Stationsgebied-West in Utrecht. Adam vertelt o.a. over het Forum – het verhoogde plein – en het verdere aandeel van GROUP A in de ontwikkelingen rond de Van Sijpesteijnkade, de stationshal en de Rabotoren.

Klik hier voor meer info over de Architectuurestafette in het Stadskantoor in Utrecht.

En op zondag 21 juni zijn we aanwezig in Amsterdam tijdens de Dag van de Architectuur. Op de NDSM-werf verzorgt GROUP A rondleidingen rond De Smederij – de getransformeerde hoofdloods -, het Double Tree by Hilton Hotel en de puntloodsen.

Klik hier voor meer info over de rondleidingen De Smederij-NDSM in Amsterdam.

LinkedIn Facebook Twitter Stumble Upon Delicious Digg More

Leave a Comment

Previous post:

Next post: