TenneT chooses colour

by Adam Visser on November 18, 2010

In October we presented a mockup of the facade elevation for the new TenneT headquarters. GROUP A designed this new office building on a beautiful location in the landscape of Mariëndaal, near Arnhem. The landscape, which surrounds the building on all sides, has been design by HNS. After two years of designing, the final results of the facade elevation were built in a 1:1 mockup: a window frame with brickwork on both sides, and an aluminium profiled floor both at the bottom and at the top.

Besides just being able to see the end result trough the mockup, it also gave the TenneT board the opportunity to choose between two colours  of pointing between the brickwork.

mockup facade Tennet

LinkedIn Facebook Twitter Stumble Upon Delicious Digg More

Leave a Comment

Previous post:

Next post: